Bloggar om sjukdomar


Placering Information Veckan Genomsnitt Statistik
StefanNilsson.com - Hälsoblogg med fokus på kost, konditions- och styrketräning.
1 Oförändrad
Diabetesinformation.se - Information om diabetes typ 1 och typ 2 och hur du bäst hanterar din diabetes.
115 106.8 Stats
2 Oförändrad
Min kamp mot ME/CFS & Fibromyalgi. - Min resa genom livet som kronisk obotlig sjuk men även Pyssel och äventyr.
72 93.3 Stats
3 Oförändrad
Efter endometrios - Jag vill visa på att det går att leva ett gott liv med endometrios. I bloggen delar jag med mig av information, tips och råd på hur man kan hantera endon. Jag skriver också om vår ivf-resa.
51 118.6 Stats
4 Oförändrad
Ätstörning: Bulimi - Jag skriver om mitt liv med bulimi och psykiska problem, djupt nere i det och förhoppningsvis vägen ur eländet (med hjälp av LCHF!?).
21 19.5 Stats
5 Oförändrad
Morgondagens sjukvård - Personalen på Angereds Närsjukhus bloggar om utveckling av närsjukvård i en mångkulturell storstadsmiljö
18 19 Stats
6 Oförändrad
Dagar med KML - Berättelser om min kroniska leukemi
17 25.8 Stats
7 Oförändrad
veckomagasinet - Jag är en reinkarnation av en Hertiginna och tror på spöken, tomtar och troll. Följ med i min sagovärld. Jag lider av hormonell migrän och all tips är välkommet.
6 4.7 Stats
8 Oförändrad
Mitt liv med Endometrios - Det här är en blogg om mitt liv med den obotliga sjukdomen endometrios. Jag kommer leva med sjukdomen hela mitt liv eller i bästa fall fram till klimakteriet. Här får ni följa min resa med endometrios.
5 9.1 Stats
9 Oförändrad
Ana Addict - Bloggar anonymt om min kamp mot ett friskt liv utan ätstörningar.
4 4.3 Stats
10 Oförändrad
Sköldkörtelsidan - Det här är bloggen för dig som har frågor om sköldkörtelhormonbrist. Exempel på symtom: trött, svårt att gå ned i vikt, trög i magen, mycket hår i hårborsten. Hos en del lågt blodtryck i början, förhöjt senare.
0 0 Stats
11 Oförändrad
EndoElin - Jag är en 27 årig tjej som har kämpar med att få diagnosen Endometrios för mina dagliga smärtor under många år. Detta är min kamp med behandlingar och mitt liv med en stor gnutta humor. Jag ger råd och jag bjuder er in i min vardag och mitt knasiga huvud.
0 0 Stats
12 Oförändrad
Adhdochfoto - Min blogg handlar om mitt liv med adhd och depression, den dagliga kampen som försvåras för varje dag som går.
0 0 Stats
13 Oförändrad
Kan jag bli frisk? - En personlig blogg om egenvård och min väg till att bli frisk... Jag bloggar om lite allt möjligt: kost, tankar, bilder m.m. Fokus ligger på sjukdomen hypertyreos (överaktiv sköldkörtel)
0 0 Stats
14 Oförändrad
Hälsokvinnan - Hälsokvinnan skriver om hälsa, sjukdomar, vårdpolitik, etik och forskning. Utöver hälsoaspekten (psykisk och fysisk hälsa) belyser hon viktiga ämnen som etik & moral samt humanitärt arbete.
0 0 Stats
15 Oförändrad
PharmaDoc | Om munsår och herpes - PharmaDoc är den enda webbplatsen du behöver besöka för att lära dig allt om munherpes och könsherpes, hur du behandlar dem både med huskurer och läkemedel, och även hur du förebygger dem i framtiden.
0 0 Stats
16 Oförändrad
Diabetes och träning - Mitt liv som 3 barnsmammA som lever med typ1 diabetes . Nyligen startat med insulinpump och Äter medicin mot ärflighet av höga kolestrolvärden. Försöker hålla igng genom träning för ett ligga bättre i värdet Samt för att ja älskar det. Är även avdanka
0 0 Stats
17 Oförändrad
Blogg om fysioterapi och massage - Bloggande om hälsa, träning, manuell medicin, rehabilitering, fysioterapi och massage. Information om David Astons klinik och facklitteratur granskas.
0 0 Stats
18 Oförändrad
Alternativ Medisin - - Ønsker å höre från dig som har god eller dårlig erfaring med offentlig eller alternativ behandling: Info@alternativmedisin.org
0 0 Stats
19 Oförändrad
Why the universe is SO screwed up? - Om min kamp mot infertilitet, PCO och allt vad det innebär. Den dagliga kampen fylld med sorg, ilska och besvikelser men även mina försök att ta mig upp när jag är nere och tillåtelse att känna det jag känner.
0 0 Stats
20 Oförändrad
Livet med ADHD - Ett gäng bloggare skriver om hur det är att leva med ADHD.
0 0 Stats
21 Oförändrad
Du säger att jag har en liten värld - Men den är snygg och full av flärd! - Jag är en 33-årig sjuksköterska, som arbetar på en infektionsklinik, och i höst ska börja läsa till barnsjuksköterska. Jag har dessutom Fibromyalgi, IBS, ME/CFS och ASD (Ett medfött hjärtfel), vilket gör att min tillvaro kretsar mycket kring sjukvård, b
0 0 Stats
22 Oförändrad
Invalidattityd - Det här är en blogg om olikheter. Mina olikheter framförallt, men ibland om andras. Jag är en 27-årig galenkvinna som kommer farandes med både rullstolen och ADD'n i högsta hugg, utan att skämmas. Oftast tar jag mina olikheter med en klackspark (eller en
0 0 Stats
23 Oförändrad
F d sekreterare och ekonom - 61 år gammal kvinna med värk i leder, har oxå fibromyalgi, panikångest, depresseioner mm mm
0 0 Stats
24 Oförändrad
Men du som är så ung? - Hur många gånger har man inte fått höra det? Bara för att jag råkar vara i 20årsåldern behöver jag inte vara frisk. Här har jag min offentliga dagbok, sjukjournal och smärtbokföring, hur det är psykiskt och fysiskt att behöva brottas med Arbetsförmedlinga
0 0 Stats
25 Oförändrad
Sjukdomsbloggen - Kuschelblogger.se är sjukdomsbloggen om en multisjuk trebarnsfar som bloggar om sina kroniska sjukdomar lungemfysem och fibromyalgi. Tips, råd och informationsblogg. Vardagsinlägg förekommer.
0 0 Stats

1 2 > >>