Bloggar om sjukdomar


Placering Information Veckan Genomsnitt Statistik
StefanNilsson.com - Hälsoblogg med fokus på kost, konditions- och styrketräning.
1 Oförändrad
Diabetesinformation.se - Information om diabetes typ 1 och typ 2 och hur du bäst hanterar din diabetes.
103 82.3 Stats
2 Oförändrad
Min kamp mot ME/CFS & Fibromyalgi. - Min resa genom livet som kronisk obotlig sjuk men även Pyssel och äventyr.
78 83.1 Stats
3 Oförändrad
Efter endometrios - Jag vill visa på att det går att leva ett gott liv med endometrios. I bloggen delar jag med mig av information, tips och råd på hur man kan hantera endon. Jag skriver också om vår ivf-resa.
64 63.4 Stats
4 Oförändrad
Morgondagens sjukvård - Personalen på Angereds Närsjukhus bloggar om utveckling av närsjukvård i en mångkulturell storstadsmiljö
23 21.7 Stats
5 Oförändrad
Dagar med KML - Berättelser om min kroniska leukemi
15 24.3 Stats
6 Oförändrad
Ätstörning: Bulimi - Jag skriver om mitt liv med bulimi och psykiska problem, djupt nere i det och förhoppningsvis vägen ur eländet (med hjälp av LCHF!?).
10 19.2 Stats
7 Oförändrad
Mitt liv med Endometrios - Det här är en blogg om mitt liv med den obotliga sjukdomen endometrios. Jag kommer leva med sjukdomen hela mitt liv eller i bästa fall fram till klimakteriet. Här får ni följa min resa med endometrios.
6 8.5 Stats
8 Oförändrad
veckomagasinet - Jag är en reinkarnation av en Hertiginna och tror på spöken, tomtar och troll. Följ med i min sagovärld. Jag lider av hormonell migrän och all tips är välkommet.
5 5.8 Stats
9 Oförändrad
PharmaDoc | Om munsår och herpes - PharmaDoc är den enda webbplatsen du behöver besöka för att lära dig allt om munherpes och könsherpes, hur du behandlar dem både med huskurer och läkemedel, och även hur du förebygger dem i framtiden.
0 0 Stats
10 Oförändrad
Invalidattityd - Det här är en blogg om olikheter. Mina olikheter framförallt, men ibland om andras. Jag är en 27-årig galenkvinna som kommer farandes med både rullstolen och ADD'n i högsta hugg, utan att skämmas. Oftast tar jag mina olikheter med en klackspark (eller en
0 0 Stats
11 Oförändrad
F d sekreterare och ekonom - 61 år gammal kvinna med värk i leder, har oxå fibromyalgi, panikångest, depresseioner mm mm
0 0 Stats
12 Oförändrad
Men du som är så ung? - Hur många gånger har man inte fått höra det? Bara för att jag råkar vara i 20årsåldern behöver jag inte vara frisk. Här har jag min offentliga dagbok, sjukjournal och smärtbokföring, hur det är psykiskt och fysiskt att behöva brottas med Arbetsförmedlinga
0 0 Stats
13 Oförändrad
You Turn my world upside down - En blogg om livet med psykisk sjukdom. Om upp och nedgångar samt tiden däremellan. Följ med i min vardag och strävan mot ett så "normalt" liv som möjligt. Välkommen!
0 0 Stats
14 Oförändrad
Kaatzi - Jag är barnreumatiker sedan 1996. Har många sjukdomsperioder och ett 20-tal operationer bakom mig. Står just nu på Roactemra-behandling var fjärde vecka.
0 0 Stats
15 Oförändrad
Eds familjens krokiga liv - Här skriver vi om familjens vardag med eds i familjen, vi är INTE sjukdomen, men vi drar alla runt med den i ryggsäcken,det visar sej på olika sätt & vis ,svårare för en del av oss ,enklare för andra. Vi ger ris & ros åt bla landsting & kommuner
0 0 Stats
16 Oförändrad
Insulina - Min vardag med typ 1 diabetes med allt vad det innebär med träning, mat, insulin och annat i mitt liv som påverkar och påverkas av min kroniska sjukdom.
0 0 Stats
17 Oförändrad
MariaS sida om sköldkörteln och dess sjukdomar. Fakta och personliga erfarenheter - Genom denna blogg vill jag bidra till att öka kunskaperna om sköldkörteln och dess sjukdomar. Sköldkörtelsjukdomar, som hyper- och hypotyreos, är väldigt vanliga. Jag är själv drabbad av hypotyreos. Här blandar jag inlägg med fakta om sköldkörteln och des
0 0 Stats
18 Oförändrad
Eksemfri - Blogg om atopiskt eksem, hudutslag och andra hudsjukdomar. Drivs av en läkare med stort intresse om huden.
0 0 Stats
19 Oförändrad
Träningsstart - Nu skall livet förändras. Kilona skall bort, konditionen bli bättre, jag hoppas kunna träna mer samtidigt som min Polymyalgi Reumatica blir bättre och min typ 1 diabetes hänger med dvs blodsockervärdena förbättras.
0 0 Stats
20 Oförändrad
Sjukdomsbloggen - Kuschelblogger.se är sjukdomsbloggen om en multisjuk trebarnsfar som bloggar om sina kroniska sjukdomar lungemfysem och fibromyalgi. Tips, råd och informationsblogg. Vardagsinlägg förekommer.
0 0 Stats
21 Oförändrad
Mrs Crohns - Min väg till diagnos. Bättre och sämre dagar. Funderingar och allt som rör runt om kring.
0 0 Stats
22 Oförändrad
Sköldkörtelsidan - Det här är bloggen för dig som har frågor om sköldkörtelhormonbrist. Exempel på symtom: trött, svårt att gå ned i vikt, trög i magen, mycket hår i hårborsten. Hos en del lågt blodtryck i början, förhöjt senare.
0 0 Stats
23 Oförändrad
EndoElin - Jag är en 27 årig tjej som har kämpar med att få diagnosen Endometrios för mina dagliga smärtor under många år. Detta är min kamp med behandlingar och mitt liv med en stor gnutta humor. Jag ger råd och jag bjuder er in i min vardag och mitt knasiga huvud.
0 0 Stats
24 Oförändrad
Adhdochfoto - Min blogg handlar om mitt liv med adhd och depression, den dagliga kampen som försvåras för varje dag som går.
0 0 Stats
25 Oförändrad
Kan jag bli frisk? - En personlig blogg om egenvård och min väg till att bli frisk... Jag bloggar om lite allt möjligt: kost, tankar, bilder m.m. Fokus ligger på sjukdomen hypertyreos (överaktiv sköldkörtel)
0 0 Stats

1 2 > >>