Celluliter kan reduceras med en muskelstimulator.

Celluliter eller ”apelsinhud” är ett gissel för många människor. Det finns inget enkelt sätt att på ett snabbt sätt bli av med dem. Man måste mentalt ställa in sig på att det kommer att krävas en uppoffring genom motion samt anpassning av födointaget.

Muskelstimulering kan användas på celluliter då muskelstimuleringen ökar genomblödningen i musklerna och gör så att de arbetar. Då celluliter försvinner med ökad blodcirkulation är detta en av de bästa metoderna för att förebygga och ta bort celluliter. På köpet transporteras även slaggprodukter och avfallsämnen iväg med blodet. Genom att välja att sätta elektroderna på var sin skinkhalva så kan man inducera en extrem muskelpåverkan vilket leder till en mycket stor genomblödning i området.

Vilken muskelstimulator man använder är både en smaksak och en kostnadsfråga. I media har ibland muskelstimulering framställts som en bluff. Värt att notera är att det inte är själva funktionen som det är fel på utan det utlovade resultatet. Om man använder en muskelstimulator, sätter elektroderna på magens bilringar och samtidigt äter en pizza så lär inte tvättbrädan som reklamen utlovat uppenbara sig. Tvättbrädan kommer nog tyvärr aldrig infinna sig om man inte dessutom börjar motionera och anpassar födointaget. Muskelstimulatorns elektroterapi gör att musklerna får arbeta men kommer inte heller att leda till större muskler, däremot är den ett utmärkt komplement till uthållighetsträning, återhämtning samt rehabilitering.

Utförande:

  • Sätt en elektrod på vardera skinkan eller där celluliterna befinner sig.
  • Använd ett program som ger enskilda strömstötar.
  • Höj styrkan så mycket du tål.
  • Justera sedan frekvensen så att du får en snabbare sammandragning av musklerna.
  • Använd detta så ofta du känner att du klarar av.

Kombinera gärna med att borsta kroppen med en grov borste. Detta ökar också blodcirkulationen vilket motverkar celluliter. Gör det gärna som en procedur innan du skall duscha.

Motion gör i kombination med ovanstående tips underverk mot celluliter.

Nu när du ändå är igång, försök att äta regelbundet och undvik gärna sötsaker. Ett överskott av kolhydrater lagrar kroppen som fett. Hemligheten är tråkigt nog att äta mindre än vad man gör av med i energi.

Författare:

Biomassage.se har publicerat 2 artiklar.