Tips & trix

Även om den interna kraften på halsoartiklar.se till stor del bestämmer din artikels placering på sökmotorerna så kan du med hjälp av direkta djuplänkar få artikeln att klättra ännu högre och i slutändan ge din personliga sajt bättre placering. Därför har jag skrivit ihop en guide på hur du först publicerar en artikel och därefter bygger enkla djuplänkar.

Registrera dig

Detta är väldigt enkelt och tar bara några sekunder. Klicka på ”Registrera” i högerspalten under inloggningsformuläret och du skickas vidare till registreringssidan. Där fyller du i ditt önskade användarnamn, e-postadress och klickar på knappen ”Registrera”. Inom några minuter dyker ett mail upp i din inkorg med lösenordet och du kan enkelt gå vidare.

Logga in

När du har fått mailet med uppgifterna så går du tillbaka hit. Därefter fyller du i användarnamn och lösenord i fältet till höger för att avsluta med att klicka på ”Logga in”.

Publicera artikel

Lorem ipsum

Gratis djuplänkar

När du har publicerat artikeln rekommenderar jag att du går igenom följande steg.

  • Pusha.se – När din länk blir het (kräver vanligtvis 8 – 16 röster) så blir länken dofollow och skickar därmed kraft till din artikel. Hjälp gärna andra artiklar här på hälsoartiklar.se genom att rösta på dem. Du hittar samtliga på följande länk.
  • Forum – Är du medlem på ett forum så kan du enkelt lägga in länken i din signatur eller helt enkelt tipsa om artikeln när den hjälper trådskaparen. Observera att du enbart får posta relevanta länkar i forum annars kan det slå tillbaka.
  • Bloggar – Om du inte redan har det så rekommenderar jag starkt att du skapar en personlig blogg där du kan skriva om dina projekt. På så vis kan du enkelt publicera länkar till både dina egna sajter och dina artiklar här på hälsoartiklar.se
  • Bloggkommentarer – En annan populär metod relaterat till bloggar är att kommentera dofollow-bloggar med länken till artikeln i fältet ”webbsida”. Då jag inte vill att andra ska bli spammade så rekommenderar jag dig istället att hitta relaterande bloggar som har skrivit om ditt ämne och där lämna en kommentar.
  • Be om det – Det kan låta väldigt trivialt men ofta så kan bekanta och vänner mycket väl tänka sig att länka till dina projekt om du frågar snällt och ger dem en anledning.

Glöm inte bort att även publicera länken på Facebook och Twitter. Dessa sidor är inte dofollow men visar att artikeln är intressant och aktuell.

Har du fler tips så får du gärna skicka ett meddelande.