Tjäna pengar på guld

Guld är förmodligen den mest förnäma av alla metaller. Har du guld hemma i byrålådan, så kan du tjäna pengar på det. Många har verkligen fått in extra pengar på sina gamla guldsmycken och armband de senaste åren. Det är enklare än någonsin att skapa sig lite eller mycke extra pengar på sitt gamla guld, om man bara vill.

Guld är attraktivt och det finns många fina firmaor på Internet, som gärna köper och säljer ditt guld. Du kan tjäna pengar på guld online inom många olika kategorier. Har du tandguld, guldarmband, smyckesguld eller guldkockor, så är företagen som köper guld intresserade.

Guld har ju olika slags karat och den högsta karaten är 24 karat. Det är ovanligt att guldsmycken är gjorda av denna ädlaste valören av guld, för det blir då så tungt. Mer troligt är att ditt guld är gjort av 18 karat. Vilket är helt ok. Du får ändå bra betalt för sina gamla guldsmycken för guldpriset ligger så högt idag.

Dessa guldprodukter är alla intressanta för gulduppköpare:

  • Tandguld. De ligger oftast bara och skräpar.
  • Guldklockor. Du får endast för det som verkligen är guld.
  • Guldarmband. Vanligt att man säljer.
  • Guldhalsband. Du får bara för guldet. Stenar och annat får du plocka bort.
  • Guldringar. Vanligt att man säljer idag.
  • Guldörhängen. Använder du dem inte, så sälj dem.

Detta är några av alla de olika former av guld som du kan få betalt för av de olika slags gulduppköparna. Kolla runt på webben eller följ länken ovan i artikeln för att få en större inblick i hur du kan skapa pengar av ditt guld.

Se till att du får pengar för ditt gamla guld du inte använder!

Författare:

Petter Hedman har publicerat 4 artiklar.