Hur man väljer barnkläder till festen

Oavsett om det är ett mindre kalas, en stor högtid eller ett bröllop gäller det att hitta rätt bland alla festkläderna till barnen och att hitta rätt är inte alltid det lättaste. Det finns ett stort utbud och om barnet inte tycker om kläderna man köpt riskera man att festen bli förstörd, på grund av ett barn som är på dåligt humör. Samtidigt måste man ta hänsyn till festens tema och inbjudans önskningar, så det är flera faktorer som inverka.

Här är några tips på hur man kan tänka.

  1. Låt barnet vara med när ni väljer kläder, ofta vill barn ha kläder med någon liten rolig detalj. Blomsterklänningar är populärt. Om barnet får sin röst hörd kommer hen med största sannolikhet se fram emot festen och att klä upp sig inför denna, och det bli glada minner.
  2. Om barnens val av kläder inte passar så kan man låta hen välja en accessoar som ett hårspänne, armband eller liknande.
  3. Tänk på temat och årstiden, barn sitter inte still inomhus, välj något som inte är allt för dyrt för dels växer barnen snabbt och dels kan de slitas fort.
  4.  Var ute i god tid samt Kolla på nätet om du vill köpa festkläder som barnen gillar i kategorin finkläder, högtidskläder med accessoarer

Det finns en uppsjö butiker på nätet och det är noga att dels kolla upp hur det fungerar med retur och öppet köp, samt vem som står för frakt. På de större butikerna fungera det oftast mycket bra och de har en inarbetat och smidig process för att hantera retur och reklamation.

Själv kan jag rekommendera boozt.se och HM två butiker med stort utbud och lättnavigerad sida, mycket bra köpvillkor och kundservice.
I den lite höge prisklassen kan jag rekommendera halen.se bra kvalitet på kläderna och även här är servicen mycket god.

Författare:

lucy har publicerat 1 artiklar.