Varför skriva här?

Läs mer om fördelarna med att publicera texter på Hälsoartiklar.se!

Marknadsför din sida

Majoriteten av författarna använder artiklar för att marknadsföra sig själv och därmed få fler besökare. Det fungerar på så vis att du skriver t.ex. en artikel om hur reglerna i fotboll fungerar för att sedan länka till din egen sida i texten. På sikt gör det även att du placerar dig högre när någon söker efter din blogg men mer om det längre ner i texten.

Tjäna pengar på att skriva

Det fantastiska med Hälsoartiklar.se är att man kan få helt passiv inkomst. Tack vare sajtens förtroende hos Google så placerar sig samtliga artiklar bland toppen när man söker på sökmotorerna. Det betyder att alla dina texter automatiskt kommer få mängder av besökare och i takt med att Hälsoartiklar växer så kommer antalet läsare bara öka. Därför erbjuder vi möjligheten att lägga in din egen reklam i texterna. Det betyder att när du har publicerat en artikel så kommer den för all framtid ge dig en jämn ström av passiv inkomst utan att du ens behöver tänka på det. Fantastiskt – inte sant?

Läs mer om hur du kan tjäna pengar på att skriva artiklar.

Vad är en artikelkatalog?

Fenomenet är inget nytt utan har funnits i många år utomlands där det i huvudsak används för att få fler besökare till sin blogg och placera sig högre på Google. Idén är enkel. Vem som helst får skriva ihop en artikel bestående av tips/förslag/idéer/topplista/etc. och skicka in den till mig. När den väl publiceras (inom någon dag) så får man i gengäld två valfria länkar till din blogg. På så vis är det kanon om du vill få fler besökare till ditt senaste inlägg eller att helt enkelt få bloggen att placera sig högre på Google när du t.ex. söker efter en term som ”träningscyklar”. Givetvis får du själv bestämma.

Vad är unikt med Hälsoartiklar.se?

Det unika med denna artikelkatalogen var i början att den är svensk med hög kvalité. Idag börjar det dyka upp en hel del svenska artikelkataloger och fokus ligger därför på att bibehålla den höga kvalitén som på sikt hjälper dig. Om fler gillar innehållet så ökar besökarantalet vilket i sin tur ger fler besökare till din blogg.

Den andra otroligt stora fördelen som gör Hälsoartiklar närmast unik är bloggtopplistan som har slagit igenom ordentligt. Tack vare topplistan så lockas inte bara besökare utan för varje länk till sidan så ökar även sökmotorernas anseende om sidan vilket i sin tur ger din sida fördelar. Tänk dig att denna sidan fungerar som en TV-kanal. Varje gång någon lägger till sin blogg i topplistan blir det som att man rekommenderar andra att följa TV-kanalen. När väl tusentals tittare följer kanalen och ser reklam för en produkt (din artikel) så anser man att den måste vara bra. Är den så viktig att den är med i TV så är den bra.

Nu är detta en otrolig förenkling men poängen är att eftersom Hälsoartiklar.se anses hålla hög kvalité så kommer din blogg automatiskt också göra det så fort du länkar till den från en artikel. För att visa ungefär hur populär sidan är så har vi i skrivande stund strax över 100 000 inlänkar. Det går att jämföra med tvåan som har omkring 20 000 inlänkar.

Vad ska en artikel handla om?

I princip vad som helst. Jag har en passion för hälsa men det är ett otroligt brett ämne vilket gör att du kan få in nästan vad som helst. T.ex. är en del lyckliga om man får arbeta med att hämta sopor  vilket gör att artiklar om sophämtning passar utmärkt eftersom det får någon att må bättre. På samma vis fungerar klättring, fotboll, sport, ekonomi, semester, gud, relationer och mycket mer. Glöm inte bort att ta en titt på våra regler.

Har du några frågor så når du mig enkelt genom kontaktformuläret.